Viaţa bate filmul. Sau filmul bate viaţa?

Sunt o persoană activă şi sunt mai mereu sunt în mişcare. Nu pot spune că mă consider o cinefilă.  Însă sunt câteva filme şi seriale pe care le-am vizionat cu mare drag şi care se potrivesc discuţiei noastre. Acestea au în focus poveşti autentice despre viaţă, despre natura umană şi despre relaţiile interumane pe care le construim.

Să începem lista

Atypical – un serial înduioşător despre un adolescent care suferă de tulburări din spectrul autistmului. Povestea are în focus familia, relaţiile din familie şi ce înseamnă viaţa cu un copil care primeşte acest diagnostic. O poveste despre viaţă, prietenie, familie, greutăţi, dar şi despre momentele care ne salvează. Serialul este disponibil pe platformele de streaming online.

În derivă – serialul prezintă şedinţele de psihoterapie petrecute în cabinetul doctorului Andrei Poenaru. Tonul serialului este mai serios, fiecare episod prezentând problemele fiecărui pacient care trece pragul faimosului pshioterapeut. În serial sunt descrise teama de abandon, frica, ruşinea, frica de moarte, neasumarea dar şi multe alte probleme de zi cu zi. Serialul este disponibil pe platformele de streaming online.

Life itself – filmul spune povestea unei familii, din generaţie în generaţie. O poveste emoţionantă despre cum destinele ne sunt legate în cele mai frumoase şi surprinzătoare feluri. Despre cum alegerile noastre ne conduc mai aproape de ceea ce suntem şi ceea ce vom deveni. Filmul are o distibuţie de excepţie: Annette Benning, Antonia Banderas, Olivia Wilde. Pelicula este disponibilă pe platformele de streaming online.

Brad’s Status – un film care îl are în rolul principal pe Ben Stiller. Şi deşi poate vă aşteptaţi să fie o comedie, nu este. Filmul descrie viaţa unui bărbat, aflat în pragul unei crize existenţiale. În timpul unei excursii alături de fiul său, Brad se întâlneşte cu un fost coleg, aparent, extrem de fericit şi împlnit din toate punctele de vedere: financiar, profesional şi personal. Brad începe să îşi pună sub semnul întrebării toate alegerile majore pe care le-a făcut de-a lungul vieţii. Pelicula este disponibilă pe platformele de streaming online.

Marriage Story – filmul spune povestea unui cuplu şi trece prin toate etapele iubirii. De la primul sărut, prima casă, venirea pe lume a primului copil, dar şi a problemelor care intervin pe parcurs până la inevitabilul divorţ. O incursiune emoţionată şi cât se poate de reală în viaţa de cuplu. Pelicula este disponibilă pe platformele de streaming online.

Vă doresc vizionare plăcută!

Phone: 0740 222 212
Str. Muzeul Zambaccian nr.33, et.2
Bucuresti, Sector 1, Romania