Gânduri la început de an!

Trebuie să recunoaştem…anul 2020 a fost, pentru mulţi dintre noi, un an dificil. Am anulat vacanţe, am ratat petreceri, am pierdut părţi din noi şi din ceilalţi. Pandemia ne-a schimbat. Ne-a forţat să ne readaptăm. Să ne construim o nouă realitate. 2020 a fost marcat de nesiguranţă, schimbări, anxietate, izolare socială şi prea multe discuţii pe Zoom.

Dar în acest haos, am învăţat să ne reîntorcem la noi. Am avut timp să ne redescoperim sau să ne descoperim. Să facem toate lucrurile pe care le-am amânat. Să ne facem planuri pentru viitor. Ne-am dat seama că timpul trece repede şi că trebuie să trăim cât mai autentic posibil.

Toate ‘’testele’’ la care ne-a supus 2020, ne-au făcut mai puternici şi mai dorinici de un nou început. Anul 2021 vine cu efectul ‘’Fresh Start’’. Este dovedit ştiinţific că alegem să intrăm la dietă sau să ne apucăm de sport, în functie de date calendaristice importante. Ţinem post în funcţie de calendarul biscericesc sau ne facem abonament la sală, de obicei, începând de luni. De aici rezultă că luăm decizii importante legat de schimbare comportamentului nostru în funcţie de evenimente sau date calendaristice importante din vieţiile noastre.

Poţi folosi trecerea în noul an drept o punte către noua ta identitate. Poţi alege să devii versiunea ta îmbunătăţită. Poţi alege să înveţi din lecţiile pe care 2020 ţi le-a oferit. Poţi alege să te reîncarci cu optimism, încredere în propriile forţe şi o doză bună de energie. Poţi alege orice, atâta timp cât eşti ok cu ce ai ales.

Ai puterea să îţi dai restart şi să reporneşti în 2021, mai bun şi mai înţelept. Am încredere că vei reuşi!

La mulţi ani!

Phone: 0740 222 212
Str. Muzeul Zambaccian nr.33, et.2
Bucuresti, Sector 1, Romania